Ter kennismaking geven we ons energiemodel van de verlichte mens cadeau!
En we doen een oproep aan (Levens-) Therapeuten, Healers en Readers!

Onze kennis
Tuffie schreef in haar introductieblog over ‘ Receiving Life & Action on Truth’.
Dit is de energiestroom van het omgekeerd werkende chakrasysteem.
Vanuit ons oude functionerende energiesysteem ervaren wij een mentale realiteit. (chakra 3)
Deze is gebaseerd op persoonlijke communicatie (chakra 5).

Het omgekeerde chakrasysteem is het gevolg van de polarisering die eind 2012 heeft plaatsgevonden. De chakra’s zijn in ons energieveld als een zandloper omgekeerd. De drie lage chakra’s bevinden zich nu hoog, de drie hoge chakra’s laag. In het huidige tijdframe zijn beide systemen actief en kunnen we ze beiden ‘tracken’.

In de oude ‘tijdcyclus’ zijn voornamelijk de onderste chakra’s actief. We ervaren onszelf vanuit de eerste drie chakra’s. (1, 2 & 3) Ofwel: Een mens ervaart zichzelf als een lichaam, dat voertuig is van emoties en gedachten. We zijn primair gericht op actie vanuit deze realiteit. (Mannelijke polariteit actief.)

In de nieuwe tijdcyclus, leven we vanuit de bovenste chakra’s. (7, 6 & 5)
We ervaren onszelf als een gemanifesteerde expressie van Bewustzijn.  Vanuit een heilige, creatief seksuele levensstroom leven we in waarheid met onszelf en onze omgeving. We zijn primair gericht op zorgen, voelen en ontvangen. (Vrouwelijke polariteit actief.)

De polarisatie van het energieveld is door de overgang van fysieke realiteit naar energetische realiteit, niet te begrijpen. Ze is alleen te voelen.
Daarom is dat wat we trainen: Zuiver voelen. Vanuit Onvoorwaardelijke Liefde.

Actie vanuit ‘waarheid’, is het thema van de ‘omgekeerde’ nieuwe chakra 5, gebaseerd op hoe het leven zich aandient, de ‘omgekeerde’ nieuwe chakra 3. De levensstroom, ‘de waarheid’ dient zich non-stop als ‘flow’ in ons leven aan. Deze worden aangestuurd door de nieuwe laagste twee chakra’s ‘zorgen’ en ‘voelen’. Vanuit chakra 5 (communication to others, speaking my truth) ondernemen we daar actie op. Ofwel: we zijn actief transparant in onze waarheid. Door de levensstroom te ‘ontvangen’ (chakra 3), volgen we altijd zuiver ons verlangen. We leven en communiceren altijd in het NU.

Ter vergelijking: Vanuit ons oude functionerende chakra 3 willen we primair controle houden over de levensstroom. We stellen onszelf veilig door ideeën, regels en principes te handhaven.
Dit aangestuurd door de ‘oude’ chakra 1 & 2: Onze fysieke realiteit en emotionele ervaringen.
Vooral ons mentaal gevormde beeld van wie we zijn voor de buitenwereld moet veilig gesteld worden. Onze identiteit.
Onze mentale realiteit wordt bepaald en gevormd door onze communicatie met anderen en door ervaringen uit het verleden. Door de levensstroom in onszelf af te kappen door in controle te willen blijven, blijft onze realiteit altijd een herhaling van het verleden.

Vanuit ons energiemodel kun je ‘tracken’ waar jouw energiesysteem nog vanuit de oude principes functioneert en waar je al vibreert vanuit de nieuwe.

Oproep
Ben jij (Levens-) Therapeut, healer en/of reader en resoneer je op onze visie? Maak dan kennis met onze kennis! Voor onze internationale bijeenkomsten zoeken we facilitators.
Voel je dat je deel wilt uitmaken van onze tribe, neem dan contact op met Tina of Tuffie via contact@thenewlifefundament.com.

1 Reactie
  1. […] echt gaan staan voor wat je voelt terwijl je geen idee hebt hoe. Gisteren las ik in de blog van Tuffie “Dat we in een nieuwe tijd leven waarin de overgang van fysieke realiteit naar energetische […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2018] The New Life Fundament

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?