Hallo, ik ben Tuffie Vos. Deze opdracht kreeg ik van mijn compagnon Tina Evers: Ter introductie doen we allebei een leuke kennismakingsblog. Beiden niet langer dan 500 woorden. De zinnen niet langer dan 8 woorden. Oh my. Dat is nieuw voor me. Wish me luck!

Ik heb in mijn leven, al vanaf heel vroeg, twee sporen gelopen. Was zowel heel erg geïnteresseerd in mijn stem als in spiritualiteit. Ik had een waanzinnige carrière als voice-over. Maar ook altijd een spirituele honger. Ik had vragen als: Wat is het leven, wat is God? Wie ben ik?

Ik voelde me altijd al verbonden met het bovennatuurlijke. Ik deed non-stop reading workshops en opleidingen en studeerde vier jaar Healing bij Barbara Brennan in Amerika. Zo bouwde ik ook een carrière als healing- en reading teacher op. Vanaf 2002 ontwikkelde en runde ik als partner een spirituele school, School of Life, die ik in 2012 verliet. In dat zelfde jaar, op 21 december, was ook het einde van de tijd volgens de Mayakalender. Geen toeval.

Mijn leven nam vanaf dat moment een bizarre wending.
Alles ging in een paar jaar en heel heftig deep down the drain. Eerst onderuit op het gebied van gezondheid en vitaliteit, door de vele operaties aan mijn oog. Toen op het gebied van seksualiteit en relatie. En toen op het gebied van werk en geld. Uiteindelijk kwam ik drie jaar geleden in een zware burn-out terecht, die twee jaar duurde.
Ik was arbeidsongeschikt, failliet, verdrietig en gefrustreerd. Levensmoe. Mijn zin in het leven was verdwenen. De Liefde, waar ik altijd zo op had geleefd en in had geloofd, had me compleet in de steek gelaten.

Ondertussen schreef ik wel een boek over wat ik als reader en healer in het collectieve veld waarnam. Over de polarisatie in 2012, de kanteling van tijd zoals die in de Mayakalender beschreven wordt. Ik zag het vanaf maart 2013 in het energieveld van mensen terug als omgekeerd functionerende chakra’ s.  Ik was verbaasd en deed er jaren over om te begrijpen wat ik allemaal zag. Zo zag ik bijvoorbeeld dat we terug in de tijd gingen. Ik begreep het niet.
Met de jaren kwamen er steeds meer inzichten bij. In zes jaar nu heb ik een aantal systemen van het leven op elkaar kunnen leggen.
Ik heb wonderbaarlijke ontdekkingen gedaan. En ik heb het antwoord gekregen op al mijn vragen.

Vorig jaar kwam ik uit de persoonlijke gevangenis die was ontstaan in al mijn levensgebieden. Ineens was ik helemaal vrij. Daarmee viel alles samen.
Ik heb een overzicht van het hele leven als energiesysteem gekregen. Een waterdicht, kloppend verhaal. En ik heb het allemaal zelf doorleefd.

Daarom is voor mij nu de tijd aangebroken om er helemaal voor te gaan.
Vanaf januari gaan Tina en ik laten zien hoe leven vanuit een verlicht Bewustzijn eruit ziet en voelt. Daarbij gaan we internationaal. Dat is al heel lang een diep verlangen van mij.
We gaan de wereld laten zien hoe blij en gelukkig je wordt van actie vanuit waarheid, het leven volgen zoals het zich aandient. Hoe je überhaupt leeft vanuit energie.

Ik vind het superspannend allemaal. Ik kan ook niet zeggen dat ik niet bang ben.  Want dat ben ik wel, echt. It’s not our deepest fear, that frightens us most…Daarom doe ik het lekker toch.
Want gelukkig heb ik Tina naast me. 
We gaan het doen en we doen het al.
Receiving Life as it comes. Action to truth.

Dank je wel schat, het zijn inmiddels 800 woorden geworden. Wel korte zinnen 🙂

A new me is born!  Volgende week jij. X Tuffie

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2018] The New Life Fundament

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?