Wat doet het programma?

 

De oude wereld, het slapende verduisterde nachtparadigma van 26.000 jaar, is gefundeerd op afscheiding, eenzaamheid, angst, tekort, overleving, lust en voortplanting, destructie.

In de nieuwe wereld, het wakkere lichte dagparadigma van 26.000 jaar, leven we vanuit de trilling verbindinding, liefde, eenheid, overvloed, schoonheid, heilige seksualiteit, ontwikkeling.

 

Het is niet zo dat je verlicht raakt door het programma te doen, maar het is een verlicht programma, omdat het uit de nieuwe wereld komt. 

Als de trilling van verlichting door je heen gaat doordat jij je er op afstemt en er mee bezig bent, op wat voor manier dan ook, gaat alles ‘aan’ wat in jouw DNA en cellen opgeslagen is aan nieuwe wereld geheugen. Dan ‘weet’ je weer waarom je hier bent. Als je ziel wordt geraakt en je voelt je in Liefde verbonden, voel je je opgelift, waardevol, happy, energiek en geïnspireerd.

Aan de andere kant worden patronen in jou die nog op overleving, dus vanuit de oude wereld zijn gefundeerd, ook verlicht. Wat je nooit zag zie je ineens wel. Alles wordt onder een vergrootglas gelegd. Je krijgt alles wat niet klopt teruggekaatst door de buitenwereld in een dermate grote intensiteit dat je niets anders meer kan dan je overgeven aan keuzes maken vóór jezelf. In plaats van tegen jezelf. 

Uiteindelijk, als je je echt commit aan het proces om je te leren ontspannen en over te geven en van daaruit je focus en kracht te vinden, als je bereid bent eerlijk naar jezelf te kijken èn actief stappen te ondernemen, ga je hard. Dit heet ‘accelerated living’, wat betekent dat de hoeveelheid positieve ervaringen zich zodanig snel opstapelen en vermenigvuldigen dat je kwantumsprongen in je ontwikkeling maakt.
Door duidelijk voor ogen te houden waar je doorheen gaat in de verschillende gebieden en stadia waarin je verkeert, gaat de nieuwe energie zich in jou verankeren en veranker jij deze energie in jezelf. Zo ga je je verlangen leven.

 

Mocht je resoneren op de nieuwe wereld, als je een diepe behoefte hebt aan transformatie of als je als coach een roep voelt om vanuit de principes van de nieuwe wereld te leven en werken en je weet al dat je mee wilt doen in 2020, reserveer dan nu alvast je plaats! Er zijn maar 15 plaatsen voor deelnemers en 5 voor coaches. 

Voor de coaches zullen we binnenkort in een aparte nieuwsbrief meer informatie verstrekken.

Omdat we de The New Life Fundament willen laten uitgroeien tot een internationale onderneming, wordt de training in het Engels gegeven en verder niet meer in het Nederlands gecommuniceerd.

©[2018] The New Life Fundament

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?